top of page

Kistor 

Här kan du välja mellan olika modeller kistor som beställs från Falköpings träindustri. 

 

För att se samtliga modeller och utföranden, gå till

vårt galleri >>

Skog

Skog

Skog är en miljökista, tillverkad av PEFC-certifierad furu och textilier av ekologisk bomull. Finns även som extra bred och lång, XBL.

Äng

Äng

Äng är en vitpigmenterad miljökista, tillverkad i massiv PEFC-certifierad furu och textilier av ekologisk bomull. Finns även som extra bred och lång, XBL.

Dekor

Dekor

Dekor är tillverkad av möbelskiva. Finns som grå eller brun samt massiv oljad ek.

Harmoni

Harmoni

Harmoni är en miljökista, tillverkad i massiv PEFC-certifierad furu och textilier av ekologisk bomull.

Stil

Stil

Stil är tillverkad av möbelskiva eller massivt ädelträ. Inredningen består av klätt lock i vitt tyg med drapering och en tygblomma. Vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik. Finns även som XLB.

Fridfull

Fridfull

Fridfull är tillverkad av möbelskiva. Locket är klätt med vitt tyg. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och vadderat täcke med lakansflik. Fridfull finns även med vackra, handmålade motiv.

Mästerlig

Mästerlig

Mästerlig är en kista tillverkad av ek, med bärstänger på långsidor och gavlar. Locket är tvådelat och invändigt klätt med duchessetyg. Betsad i en brunröd ekton. Finns även som XLB.

Varum

Varum

Varum är tillverkad i naturfärgad ekfanér. Inredningen består av vadderad bädd, tygklädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Finns även som XLB.

Transport

Transport

En enkel kista, tillverkad av lackad spånskiva. Kistan saknar invändig klädsel men är bäddad med madrass, kudde och täcke. Finns även som extra bred och lång, XBL.

Vila

Vila

Vila är tillverkad av möbelskiva. Finns som målad grå eller ådringsmålad i brun ekton. Finns även som XLB.

bottom of page